Menu

Is de Gratis VPN gevaarlijk om te gebruiken?

6 maart 2019 - vpn
Is de Gratis VPN gevaarlijk om te gebruiken?

Bent u momenteel op zoek naar een VPN Verbinding? Dan wilt u natuurlijk het liefste niet teveel betalen. Veel mensen gaan dan ook op zoek naar een gratis VPN verbinding maar dit kan ook erg gevaarlijk zijn. Gratis VPN is vaak duurkoop. In dit artikel kunt u lezen of er wel een Gratis VPN verbinding bestaat. Ook kunt u voor meer informatie kijken op de website van VPN Verbinding.

Gratis VPN

Niet teveel betalen voor gratis VPN

Niet iedereen is van plan om maandelijks een hoog bedrag te betalen voor een abonnement op een VPN verbinding. Een Gratis VPN verbinding kan dan een optie zijn maar hier zitten wel haken en ogen aan. U verwacht deze verbinding niet al te vaak te gebruiken maar toch wilt u graag veilig op het internet kunnen surfen. Een degelijke gratis VPN-server is echter lastig te vinden en dat is niet voor niks. Betaalde VPN-diensten gebruiken hun inkomsten niet alleen om hun zakken te vullen, maar ook om er voor te zorgen dat hun servers en netwerk van goede kwaliteit zijn. Ook providers van een gratis VPN verbinding moeten winst maken en er zijn eenmaal applicaties waar betaald voor moet worden. Dit zijn bijvoorbeeld:

 

Een addertje onder het gras bij een gratis VPN

Wanneer er een product gratis wordt aangeboden is het vaak zo dat er wel een addertje onder het gras zit. Veel mensen accepteren deze bijkomende privacyschendingen. Maar gaan hierbij akkoord met het doorverkopen van uw persoonsinformatie.

Tags: